2011. június 21., kedd

Jól haladnak a Grand Theft Auto V munkálatai

A GameSpot értesülései szerint "jól haladnak" a Grand Theft Auto V munkálatai, a Rockstar már csak az utolsó simításokat végzi a játékon. A pletykák szerint a folytatás jövőre már mindenképpen megjelenik - igaz, már gazdagok lennénk, ha minden ilyen kijelentés után kaptunk volna egy forintot.


A Grand Theft Auto V bejelentését az idei E3-ra várták a legtöbben, a Take-Two azonban nem hozta el a várva-várt címet, sőt a Rockstar többi, szintén régóta áhított játéka sem mutatkozott be a kiállításon.
A pletykák szerint mindenesetre az új GTA-val minden rendben van, a GameSpot úgy tudja, hogy a játék munkálatai jól haladnak, a Rockstar már csak az utolsó simításokat végzi az új projekten, például most építi be a sorozat védjegyének számító minijátékokat. A meg nem nevezett, de a fejlesztéshez közelálló forrás szerint a játék jövőre már biztosan meg fog jelenni, és állítólag felkészülhetünk, mert "nagy" lesz. Nagyon nagy.

A GTA ötödik részéről gyakorlatilag a GTA IV megjelenése óta pletykálnak, évente legalább háromszor jósolják meg a megjelenését, miközben azt fejtegetik, hogy mennyi pénzt fog majd keresni vele a Take-Two. A legérdekesebb kérdés persze maga a helyszín: jelenleg a legtöbb jel - például egy korábbi szinkronszínészek után kutató casting - arra mutat, hogy egy Los Angelesre hajazó városba költözik a sorozat, ami alapján persze többen azt fejtegetik, hogy konkrétan a Miamiról másolt Vice City lehet a következő célpont.

Forrás: gamekapocs.hu

Nincsenek megjegyzések: