2014. január 30., csütörtök

Péntektől előrendelhető a PC-s GTA 5

A GameReactor információi szerint péntektől lehet majd előrendelni a GTA 5 PC-s változatát. Megjelenési dátum még nincs.

Új nap, új GTA 5 PC pletyka: ezúttal a Gamereactor szellőztette meg, hogy a GTA 5 PC-s változata e hét péntektől lesz előrendelhető. Egy északi terjesztő, az Elgiganten egyik üzletvezetője erősítette meg a magazin stábjának, hogy hálózatuk két nap múlva kezdi felvenni a PC-s előrendeléseket, a játék pedig nemsokára bejelentésre kerül.
Persze a történetnek van egy kis "a sógorom öccsének testvére mesélte, aki a húgának barátjától hallotta"-szaga, de ettől még tény, hogy az utóbbi időben nagyon sok jel mutatott arra, hogy a PC-s GTA 5 tényleg a kanyarban van. Először egy hibanapló tűnt fel a játék windowsos átiratából, majd az Amazonon jelent meg a PC-s GTA 5, mint előrendelhető termék. Érdemes tudni azonban, hogy a nagy bolthálózatok sokszor akkor is felvesznek előrendeléseket, ha nincs tudomásuk egy bizonyos termékről, mert így bebiztosítják előnyüket a kisebb terjesztőkkel szemben.
Grand Theft Auto V Játékképek abb24a0a552f51816014   
Forrás: pcguru.hu

Nincsenek megjegyzések: