2008. október 13., hétfő

Új infók a PC-s változatról

Több mint egy hónapja semmi hír nem volt a GTA IV PC-s verziójáról, azontúl, hogy készülődik. Most azonban az olasz TGM magazin megtörte a csendet egy kis infócsokorral.


Az olasz The Game Machine magazin szerkesztői voltak olyan szerencsések, hogy kipróbálhatták a játékot, aminek eredményeként néhány újdonságot megtudhattak.
  • A GPS rendszer funkciói kibővültek: a kijelölt helyhez mostmár lehetőségünk nyílik képek, vagy kommentek hozzáfűzéséhez is. Ez a későbbiek során igen hasznos lehet.
  • A visszajátszás opciója a már megszokottnak mondható 30 másodpercet foglalja magába. Miután elmentetted a videót, lehetőséged nyílik szerkeszteni azt egy, a GTA IV-hez tartozó programmal, ahol szerkesztheted a kamerabeállásokat, vagy különleges effekteket adhatsz hozzá. És ha a végén elégedett vagy a munkáddal, akár a Rockstar Games Social Clubján is publikálhatod. (Ez az egész egyébként felveti az esetleges "hivatalos" modszerkesztő programokat is. Mivel külföldi oldalak szavazásai alapján kiderült, hogy erre bőven lenne igény, így számomra elképzelhető lenne, hogy a Rockstar figyelembe veszi majd ezt is... Bár ez pusztán az én elmélkedésem, aminek semmilyen hivatalos alapja nincs. De azért jó lenne...)
  • A mai processzoroknak köszönhetően az utcán járkáló autók sokkal változatosabbak lesznek, és több gyalogos is lesz egyszerre, mint elődeinél.

Nincsenek megjegyzések: