2013. december 21., szombat

GTA 5: itt vannak az új játékmódok

Megjelent a GTA 5 1.08-as frissítése, ami számos hibajavítás mellett új meccstípusokkal egészítette ki a multiplayer módot.

Tegnap, az esti órákban megjelent a GTA 5 legfrissebb, 1.08-as verziójú sebtapasza, ami amellett, hogy nem kevés hibát kijavít (többek között nem férhetünk már hozzá North Yanktonhoz), négy új játékmódot is hozott a multiplayer játékosok számára, s ezek mind a jól ismert CTF különböző variációi.

Raid: Az a feladatunk, hogy az ellenfél bázisára beküzdve magunkat elraboljuk a csomagjukat, majd pedig a zsákmányt visszavigyük a saját rejtekhelyünkre. Az a csapat nyer, aki adott idő alatt ezt többször tudja megtenni, vagy eléri a kitűzött ponthatárt.
Hold: A cél az, hogy minél több csomagot szerezzünk csapatunkkal. Ezek a pályán elszórva találhatók, de ha bátrak vagyunk, akkor az ellenfél bázisáról is elcsaklizhatunk párat. Itt is az nyer, aki eléri a ponthatárt, vagy az idő lejártakor több csomagot tudhat magénak.
GTA: Már a meccstípus nevéből is kitalálható, hogy itt autókat kell lopnunk, mégpedig minél többet. A győztes az a csapat lesz, melynek tagjai az idő lejárta előtt a legtöbb kocsit vitték haza. Természetesen nem bármit, hanem kijelölt járgányokat kell meglovasítani.
Contend: Itt a lényeg az, hogy a pálya közepén megjelenő csomagot épségben juttassuk a bázisunkra, ami után egy újabb csomag jelenik meg, ismét a pálya közepén, hogy újrakezdődjön a küzdelem.
Ez a négy meccstípus összesen 20 új missziót jelent a játékosok számára, így ha valaki éppen kifogyott volna a tennivalóból, akkor most már nem fog unatkozni.


Grand Theft Auto V Játékképek f765b32e2b029e3bf4cd



















Forrás: pcguru.hu

Nincsenek megjegyzések: