2013. december 2., hétfő

GTA 5 multiplayer: ilyen a pályakészítő

Előkerült pár videó a GTA 5 multiplayer módjának közelgő pályaszerkesztőjéből. Sok opció vár minket!

Október elseje óta már üzemel a GTA 5 multiplayer módja, ami a kezdeti hibák kijavítása után most már többnyire problémamentesen tudja kiszolgálni a játékosokat, így kezdődhet a bővítés. Ennek első lépéseként nemrégiben megjelent az ingyenes Beach Bum Pack, a következő kaszinókat és új versenyeket hozhat, illetve a pályaszerkesztő is úton van már.
Azt már a bejelentés óta tudjuk, hogy a GTA 5 multiplayer módjához tartozik majd egy pályakészítő, amivel a saját arénáinkat és versenypályainkat készíthetjük el, a legjobbak pedig a hivatalos körforgásba is bekerülnek. Azt azonban még továbbra sem tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető ez az opció, hiszen a Rockstar mélyen hallgat róla. A játék fájljai között turkálva azonban világossá vált, hogy halad a munka, s egy bizonyos mértékig használható verzió már benne van a játékban, természetesen hét lakat alatt.
A felfedező, LiveUnknownHacks készített pár videót az eszközről, a rövid felvételekből pedig kiderült, hogy sok-sok opciót kapunk a deathmatch mérkőzések és a versenyek tervezése során. Többek között dönthetünk arról, hogy milyen fegyverek álljanak rendelkezésre, mekkora legyen a pálya, hová kerüljenek a spawn-pontok, hányan játszhatnak, milyen kellékekhez férhetünk hozzá és így tovább. A fantáziánkat tehát bőven lesz lehetőségünk kiélni, ám sajnos úgy látszik, ennél komplexebb mérkőzéseket nem készíthetünk.

 

Nincsenek megjegyzések: